SplitT-Pong Sportszergyártó és Forgalmazó Kft.

Cím: 2092 Budakeszi Tavasz utca 6/A
Adószám: 23833863-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-154597
Számlaszám: 10403095-50526551-7650 1004
IBAN: HU78 1040 3095 5052 6551 7650 1004
SWIFT/BIC: OKHBHUHB
LEI kód: KFUXYFTU2LHQFQZDQG45
Bank címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
Telefon: +36 20 965 4955
E-mail: info@splitt-pong.hu 
SplitT-Pong termékek rendelése: order@splitt-pong.hu 
                              A SplitT-Pong Kft. a SplitT-Pong játék népszerűsítésének elősegítésére alakult. A SplitT-Pong a Split Table Tennis (osztott asztalú ping-pong) mozaik szava. A rövidítés utal a SplitT-Pong játék asztalitenisszel rokon jellegére és arra, hogy a SplitT-Pong asztal két részből áll. Egy másik interpretációja a SPLITT rövidítésnek a SPort LIke Table Tennis, aminek a körülbelüli magyar fordítása "asztaliteniszhez hasonló játék". A Kft. az asztalok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A SplitT-Pong magyar innováció. Az asztal minden eleme Magyarországon készül. A SplitT-Pong a család minden tagjának élvezetes, gyorsan tanulható játéka. Első lépésben szeretnénk, ha a SplitT-Pong mint hobbi mozgásforma, illetve szabadidős szórakozás terjedne el. Távolabbi terveink között szerepel a SplitT-Pong, mint sportág felépítése. De ez még a jövő zenéje. Addig is Madách nyomdokain haladva a következőket tudjuk magunknak és másoknak ajánlani:

"Ember küzdj és bízva bízzál  
SplitT-Pong-ozz, hogy el ne hízzál".

De komolyra fordítva a szót, szlogenjeink amik a SplitT-Pong alapvető céljait tükrözik a következők:


SplitT-Pong a szabadidős mozgásforma.

SplitT-Pong a hordozható családi pingpong.

SplitT-Pong belépés az asztalitenisz világába.

SplitT-Pong a jövő pingpong-ja, légy Te is egy új sportág bajnoka!


Télen-nyáron, hóban-szélben SplitT-Pong egész évben!

A SplitT-Pong az asztaliteniszt viszonylag jól ismerők által lett kifejlesztve. A cél az volt, hogy az asztalitenisz "kényelmetlenségeit" kiküszöbölve jöjjön létre egy új ütős játék. A fontosabb szempontok a következők voltak: Szabadban (vízben, homokban, füvön, hóban! stb.) lehessen játszani úgy, hogy viszonylag nagy szél (5 m/s-ig) se zavarja a játékot. A labdának ne lehessen nagy pörgést adni és a játék ne legyen túl gyors. A SplitT-Pong asztal hordozható legyen. Lehessen szállítani egy átlagos családi autóban. Könnyebben tanulható legyen mint az asztalitenisz, biztosítva ezáltal a kezdők részére a játék sikerélményét a játék kezdeti fázisában is.
A SplitT-Pong játék "ráérzéséhez" meg lehet nézni a honlap "Galéria" pontja alatt található képeket és videőkat, illetve szintén a honlapon található
Facebook linken
lévő videókat és képeket. Egy kivonatos szabálymagyarázatot a "Játékszabály" könyv linkje tartalmaz.

    


A SplitT-Pong "ÚSZÓ" csomag a SplitT-Pong egy egyszerűsített változata. Az asztal a normál SplitT-Pong "PROFI" asztal fele és nincsenek lábai. Csak a vízben lehet játszani mert az asztal úszik a vizen. Összeszerelése egyszerűbb mint a SplitT-Pong "PROFI" asztalé és kevesebb helyet foglal el az autóban, valamint az ár is sokkal kedvezőbb. A SplitT-Pong "ÚSZÓ" csomag tartalmaz mindent a játékhoz: asztallap, háló, 2 db ütő és labda. Szabad vizeken, otthon a medencében és strandon is kiválóan használható.